News

B+N a fost premiat de către Aeroportul din Budapesta ca fiind cel mai inovativ furnizor de servicii

Gala anuală de premiere a Aeroportului din Budapesta a reflectat importanța activității coordonate a comunității aeroportuare și a partenerilor săi. În cadrul grandiosului eveniment, operatorul aeroportuar a mulțumit partenerilor săi pentru contribuția lor la transformarea Aeroportului Internațional Ferenc Liszt într-unul dintre cele mai bune aeroporturi din Europa.

Metodologia BIM poate fi puntea de legătură între companiile de pe piața imobiliară

Odată cu dezvoltarea rapidă a tehnologiei, este din ce în ce mai important să ne asigurăm că spațiile sunt proiectate, construite, exploatate și întreținute corespunzator. Modelul informațional pentru clădiri (BIM) este cunoscut pe scară largă, însă potențialul său nu este exploatat de industria imobiliară. Poate părea costisitor la prima vedere, dar utilizarea BIM poate aduce reduceri financiare semnificative pe parcursul ciclului de viață al unei clădiri.

Cel mai mare operator de facility management din Ungaria se extinde și mai mult în Europa de Vest

Liderul pieței FM naționale și regionale, B+N Referencia Ltd., continuă să își consolideze prezența internațională în afara Europei Centrale și de Est, 40% din veniturile grupului provenind deja în acest an din operațiuni externe. Odată cu achiziția companiei Sagad din Italia, compania cu capital maghiar a dobândit noi cunoștințe în domeniu, o experiență semnificativă în Europa de Vest și o nouă bază de clienți.

Robotul UV-C B+N – Tehnologia de producție este la îndemână

Prototipul robotului de dezinfecție UV-C dezvoltat în cadrul companiei, care utilizează inteligența artificială, este gata, iar după efectuarea testelor necesare, producția poate începe anul acesta. Dezvoltarea departamentului de cercetare și dezvoltare al companiei maghiare B+N Referencia Zrt. atrage deja interesul din străinătate. Necesitatea unor roboți UV-C cu capacități avansate de navigare a fost generata de […]

CSABA SZIJ ÎN CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE AL ASOCIAȚIEI MAGHIARE DE FACILITY MANAGEMENT

Asociația națională maghiară a furnizorilor de servicii FM (LEO) a avut adunarea generală la mijlocul lunii februarie. În cadrul întâlnirii a fost desemnat un nou președinte și o nouă conducere, iar Csaba Szij a preluat rolul de Director General Adjunct al B+N Referencia Zrt.

La ce să ne așteptăm în industria serviciilor de curățenie în 2023? – B+N este pregătită pentru provocările viitoare

Cel mai recent studiu realizat de Interclean definește 4 tendințe din industrie la care managerii de clădiri, profesioniștii din domeniul curățeniei și furnizorii de servicii ar trebui să fie atenți în 2023. Cele mai multe dintre aceste tendințe sunt în concordanță cu aspirațiile B+N Zrt. întrucât am lucrat neîntrerupt la soluții profesionale pregătite pentru viitor.

„Considerăm că toată lumea are nevoie de un mediu sănătos și confortabil”

B+N Referencia Zrt. are o istorie de aproape trei decenii și a devenit cea mai importantă companie de management al clădirilor din Ungaria. Valorile fundamentale pe care se bazează succesul companiei sunt transparența, excelența în muncă și orientarea către client.

FMnewsroom.com – Informații despre afaceri oferite de B+N Zrt.

B+N Referencia Zrt. este acum prezentă cu serviciile sale în 7 țări regionale. Fiind o companie internațională, considerăm că este important ca noutățile despre tendințele pieței și cele despre compania noastră și filialele noastre să fie ușor accesibile partenerilor și specialiștilor noștri. Acesta este motivul pentru care am inițiat propriul nostru portal de știri online.

B+N Referencia Zrt. devine lider în domeniul FM din regiune

B+N Referencia Zrt., cu capital maghiar, este cea mai importantă companie de facility management (FM) din Europa Centrală și de Est. După cum spune Ferenc Kis-Szölgyémi, directorul general al companiei: „Este cu adevărat de neegalat faptul că, în ultimul an și jumătate, am devenit compania maghiară cu cea mai dinamică creștere din regiune.”

„Crearea unor spații de lucru mai bune” la filiala poloneză a B+N

Una dintre cele mai importante conferințe ale sectorului FM din Polonia a avut loc recent la Varșovia. Prezentările din cadrul evenimentului organizat de Consiliul polonez de Facility Management sub titlul „Creating Better Places” (Crearea unor spații de lucru mai bune) au abordat subiecte și probleme considerate cele mai importante în prezent. La conferință au luat parte și directorii INWEMER, filiala poloneză a B+N Referencia Zrt.

O inovație realizată de B+N Referencia Zrt. Fără precedent în Ungaria: Cabinetul inteligent

Portofoliul B+N Referencia Zrt. s-a extins cu un nou serviciu: compania a introdus o inovație unică în spitalul din Hatvan. Prin utilizarea așa-numitelor „dulapuri inteligente”, angajații instituției pot avea acces „automat” la îmbrăcămintea lor de lucru.

Impactul Metaverse asupra pieței imobiliare

B+N Referencia Zrt. a fost sponsor de nivel aur al Forumului Imobiliar SEE organizat recent la București. Peste 50 de prezentatori s-au reunit pentru a oferi o imagine de ansamblu a situației pieței imobiliare din Europa de Sud-Est în cadrul celei mai importante conferințe internaționale de management imobiliar din România și din regiune.

B+N va asigura curățenia în magazinele Reserved, House, Cropp, Mohito și Sinsay

B+N Referencia Zrt. a fost contractată pentru a oferi servicii de curățenie pentru magazinele mărcilor Reserved, House, Cropp, Mohito și Sinsay nu numai în Polonia, ci și în Ungaria. Este o mare provocare, deoarece colegii noștri au la dispoziție doar 2 ore pe zi pentru a efectua această muncă înainte de deschiderea magazinelor.

Analiza profesională și detaliată a datelor este cea mai mare provocare a viitorului apropiat

Viena a fost din nou orașul gazdă pentru cea mai importantă conferință a pieței imobiliare din regiune. Evenimentul organizat în mai multe sesiuni și cu peste 80 de speakeri a oferit o analiză cuprinzătoare a acestui sector al industriei: pe lângă experții din domeniul managementului facilităților, investitori, dezvoltatori, bancheri și directori de vânzări au discutat subiecte de actualitate și au conturat cele mai importante tendințe ale viitorului. Mesajul conferinței: „totul este în continuă schimbare”.

B+N a obtinut o distincție de prestigiu în Slovenia

Filiala slovenă a B+N a primit recent certificatul „Angajator responsabil din punct de vedere social”. Această recunoaștere este acordată companiilor care își desfășoară activitatea în Slovenia și care reprezintă gândirea și acțiunea responsabilă din punct de vedere social nu numai sub forma principiilor lor, ci și prin practica de zi cu zi. 

Compania maghiară a preluat firma bulgară de facility management i-Facility EOOD

B+N Referencia Zrt. a preluat compania bulgară de facility management i-Facility EOOD. Prin acest pas, firma și-a consolidat poziția deja existentă de lider de piață în regiunea Europei Centrale.

B+N REFERENCIA ZRT. PARTICIPĂ LA CONFERINȚA „PROPERTY X”

Conferința „Property X” a fost organizată de Portfolio la Balatonfüred în perioada 8-9 iunie 2022. Piața imobiliară mondială trece prin schimbări istorice care necesită soluții diversificate și complexe. Conferința a abordat subiecte de actualitate precum soluțiile tradiționale și flexibile pentru spațiile de birouri, managementul facilităților, precum și impactul și opiniile industriei construcțiilor asupra pieței imobiliare naționale. 

Robotul Robin în Arena din Amsterdam

Interclean Amsterdam este unul dintre cele mai mari târguri industriale de curățenie și conferințe pentru profesioniști din lume, la care iau parte cei mai prestigioși participanți din industria servciilor de curățenie și igienă. Laboratorul de inovații, Arena roboților și Domul Zero Deșeuri aduc în prim plan cele mai noi soluții inovatoare, tendințe și evoluții.

Forumul imobiliar din Praga: Majoritatea companiilor cehe și-au readus angajații la birou

Forumul Imobiliar 2022 din 10 mai organizat la Praga este unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul imobiliar din Republica Cehă. La eveniment au participat cei mai respectați experți de pe piața imobiliară. Unul dintre participanții la cel mai popular panel de discuții, pe lângă alți experți renumiți, a fost Libor Holik, CEO al B+N Referencia Zrt. Republica Cehă și Slovacia. Titlul discuției a fost „Flexibil și digital – biroul viitorului”.

O altă distincție prestigioasă pentru Airport Service Budapest Zrt.

Ceremonia de decernare a premiilor și gala „Shape of Success” a Aeroportului din Budapesta au avut loc în ultimele zile ale lunii aprilie. În cadrul acestui eveniment, companiile care au avut un rol în gestionarea cu succes a operațiunilor aeroportului au fost premiate la mai multe categorii.

B+N Referencia Zrt. a renovat 17 spitale din Budapesta într-un timp record

Într-unul dintre decretele sale din 2020, guvernul Ungariei a luat o decizie cu privire la renovarea spitalelor publice finanțate de stat incluse în programul „Budapesta, un oraș sănătos”. Rezoluția cabinetului este demonstrată de faptul că pentru acest proiect a fost alocată o sumă de 60 de miliarde HUF, sumă care a fost ulterior majorată cu 14,8 miliarde HUF. Suntem mândri că B+N realizează lucrările complexe de renovare.

Conferința „Industria construcțiilor 2022”: durabilitatea clădirilor devine din ce în ce mai importantă

În 2022, conferința „Construction Industry 2022”, evenimentul exclusiv al industriei construcțiilor din Ungaria, a fost organizată pentru a patra oară de Porfolio la Budapesta. B+N Referencia Zrt. a fost reprezentată de Directorul departamentului Fit-out Péter Puskás.

B+N: PROIECT CULTURAL

Noul cartier al muzeelor din celebrul Parc Municipal (Városliget) din Budapesta este o atracție culturală și turistică importantă a capitalei. Clădirile publice nou-construite și renovate oferă un nou punct de atracție în oraș. Proiectul Liget Budapest este în prezent cel mai amplu program de dezvoltare urbană culturală din Europa, recunoscut cu premii internaționale prestigioase, combinând cel mai ambițios concept de arhitectură peisagistică și de amenajare a parcurilor din istoria Ungariei cu un plan de dezvoltare instituțională fără precedent în ultimii ani. Parcul Municipal a devenit un loc mai agreabil, cu instituții de renume, din nou demn de gloria sa de odinioară.

CONȘTIINȚA ECOLOGICĂ, CONSERVAREA ENERGIEI ȘI REDUCEREA AMPRENTEI NOASTRE DE CARBON SUNT DE O IMPORTANȚĂ CAPITALĂ

În primul trimestru al anului 2022, suprafața oferită de piața modernă de birouri din Budapesta s-a ridicat la 4 milioane de metri pătrați. Acesta este motivul pentru care portfolio.hu a întrebat experți în facility management despre acest subiect și a publicat un articol cu titlul „Acum, viața noastră este în joc! – Următorii 10 ani sunt imprevizibili pe piața imobiliară”.

ROBOTIZAREA DEZINFECȚIEI UV ESTE IMINENTA

Inovațiile din cadrul departamentului de cercetare și dezvoltare din cadrul B+N Referencia Zrt. pot ajuta eficient la prevenirea infecțiilor spitalicești și astfel siguranța pacienților poate fi îmbunătățită semnificativ – spune Zsuzsanna Nagy, Director al Serviciilor de Igienă și biolog Dr. Ágnes Ősz, Senior Research Fellow, în interviul acordat IME (Jurnalul de Medicină Interdisciplinară Maghiară).

Strategia noastră este de a oferi un nivel excepțional de calitate a serviciilor la un preț competitiv

Sunt mai puțin de 9 luni de când B+N a achiziționat acțiunile Grupului ISS în Europa Centrală și de Est, inclusiv diviziile cehe și slovace. A fost finalizată tranziția? Cum au fost influențate afacerile de schimbarea acționariatului?

B+N Referencia Zrt a devenit furnizorul principal de servicii FM din regiunea Europei Centrale

B+N Referencia Zrt. a preluat una dintre companiile emblematice ale industriei de facility management din Polonia, Inwemer. Prin aceasta achizitie, liderul pieței maghiare a ajuns în top și în regiunea Europei Centrale.

See property forum 2021, București

Experții invitați la „SEE Property Forum 2021” organizat la București au analizat situația provocată de pandemia Covid-19. Compania noastră a fost reprezentată de Angelica Pantilie, CEO al B+N România, în cadrul sesiunii de dezbateri „Înapoi la birou – Noi strategii la locul de muncă”. Moderatorul a deschis discuția adresând întrebări fundamentale de mare interes pentru […]

CEE Property Forum în Viena

Portofolio a organizat la Viena, nu cu mult timp în urmă, ‘CEE Property Forum’, care a fost cel mai important eveniment de real estate din regiune începand cu 2013. Una dintre cele mai așteptate discuții din cadrul conferinței a fost despre tendințele actuale și viitoare ale pieței de clădiri de birouri. Grupul nostru de companii […]

B + N Referencia Zrt. a achiziționat compania slovenă a grupului ISS

Un alt pas important pentru companie, in regiunea Europei Centrale. Budapesta, 7 Octombrie, 2021 – În primăvara anului 2021, B + N Referencia Zrt. a achizitionat actiunile grupului ISS în Republica Cehă, Slovacia, România și Ungaria. Cu această mutare, grupul de companii maghiare a devenit unul dintre cei mai mari operatori de facilitati din regiune. […]

Dr. Ágnes Ősz: înainte de pandemie am lansat un echipament pentru dezinfecție uv

A scăzut sau a crescut costul administrării clădirilor de când a apărut virusul COVID? Ce arată datele? La ce ne putem aștepta de la soluțiile cu privire la sănătate și igienă pe piața imobiliară și ce înseamnă acest lucru în practică, au fost subiectele discutate de experți în cea de-a patra sesiune FM & Hybrid […]

Ferenc Kis-Szölgyémi: “acordăm o grijă deosebită angajaților noștri”

Pe data de 15 septembrie 2021, Portfolio a organizat conferința „Forumul investițiilor imobiliare” la Budapesta. Una dintre cele mai interesante discuții din cadrul summit-ului imobiliar din 2021 a fost pe subiectul piața de birouri post-pandemică. La această reuniune a participat și Ferenc Kis-Szölgyémi, CEO B + N. Experți renumiți din domeniu au discutat, printre altele, […]

Companie cheie pe piaţa de FM intră în România

Ca urmare a strategiei de extindere la nivel European, B+N Referencia Zrt. a achiziţionat pachetul de acţiuni al ISS Group în Europa Centrală şi de Est. Odată cu achiziţia, B+N Group a devenit unul dintre liderii industriei de facility management din regiune. Tranzacţia include subsidiarele din România, Cehia, Slovacia şi Ungaria.

B + N referencia zrt. se extinde pe plan internațional

Printr-o achiziție semnificativă la nivel internațional, grupul maghiar a devenit unul dintre cei mai notabili furnizori de administrare a facilităților din regiune. Tranzacția se referă la patru filiale importante ale grupului ISS din Republica Cehă, Slovacia, România și Ungaria. Această expansiune reprezintă, de asemenea, un pas semnificativ din punct de vedere al întregii economii maghiare.

B + N: dezinfecția uv cu dispozitiv mobil poate începe cu mijloacele de transport public – trenuri și tramvaie

B + N Referencia Zrt. a dezvoltat un dispozitiv mobil unic de sterilizare UV pentru dezinfectarea rapidă a vehiculelor de transport în comun, iar prima serie de 20 de piese de echipamente potrivite pentru sterilizare a fost finalizată până la sfârșitul lunii februarie, a scris Világgazdaság.