News

Companie cheie pe piaţa de FM intră în România

Ca urmare a strategiei de extindere la nivel European, B+N Referencia Zrt. a achiziţionat pachetul de acţiuni al ISS Group în Europa Centrală şi de Est. Odată cu achiziţia, B+N Group a devenit unul dintre liderii industriei de facility management din regiune. Tranzacţia include subsidiarele din România, Cehia, Slovacia şi Ungaria.

B + N referencia zrt. se extinde pe plan internațional

Printr-o achiziție semnificativă la nivel internațional, grupul maghiar a devenit unul dintre cei mai notabili furnizori de administrare a facilităților din regiune. Tranzacția se referă la patru filiale importante ale grupului ISS din Republica Cehă, Slovacia, România și Ungaria. Această expansiune reprezintă, de asemenea, un pas semnificativ din punct de vedere al întregii economii maghiare.

B + N: dezinfecția uv cu dispozitiv mobil poate începe cu mijloacele de transport public – trenuri și tramvaie

B + N Referencia Zrt. a dezvoltat un dispozitiv mobil unic de sterilizare UV pentru dezinfectarea rapidă a vehiculelor de transport în comun, iar prima serie de 20 de piese de echipamente potrivite pentru sterilizare a fost finalizată până la sfârșitul lunii februarie, a scris Világgazdaság.