News

B+N va asigura curățenia în magazinele Reserved, House, Cropp, Mohito și Sinsay

B+N Referencia Zrt. a fost contractată pentru a oferi servicii de curățenie pentru magazinele mărcilor Reserved, House, Cropp, Mohito și Sinsay nu numai în Polonia, ci și în Ungaria. Este o mare provocare, deoarece colegii noștri au la dispoziție doar 2 ore pe zi pentru a efectua această muncă înainte de deschiderea magazinelor.

Grupul LPP, în calitate de întreprindere familială poloneză, este una dintre cele mai dinamice companii de îmbrăcăminte din Europa Centrală și de Est care se dezvoltă în mod accelerat.

Portofoliul său include cinci mărci bine cunoscute în Europa, și anume Reserved, House, Cropp, Mohito și Sinsay. La 30 de ani de la înființare, are o rețea de peste 2.200 de magazine în 40 de țări din întreaga lume, cu 27.000 de angajați. Acțiunile companiei sunt listate la Bursa de Valori din Varșovia.

A B+N Referencia Zrt. - Lengyelország után Magyarországon is - elnyerte a Reserved, a House, a Cropp, a Mohito és a Sinsay márkákat forgalmazó üzletek takarítási szolgáltatását.

Filiala poloneză a B+N Referencia Zrt. oferă servicii de curățenie din iunie 2017 în 228 de magazine din întreaga țară. 260 de angajați sunt responsabili de curățenia magazinelor și a zonelor de asistență „back of the house”.