Catering

CELE MAI BUNE INGREDIENTE, SERVITE ÎNTR-O ATMOSFERĂ PRIMITOARE ȘI RELAXANTĂ

B+N Integrated Facility Services are grijă de afacerea clienților ca și cum ar fi a noastră. Din acest motiv, ne îmbunătățim permanent serviciile pentru a facilita operațiunile clienților.

Puține domenii s-au dezvoltat în ultimul deceniu precum cel al cateringului și ospitalității. În ziua de azi, conceptele despre mâncare sunt tot mai diversificate, iar cererea se îndreaptă spre produse organice, de la producători locali. B+N Integrated Facility Services își dezvoltă propriile concepte, totul livrat la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Facilitățile de catering dintr-o companie au un rol vital în starea de bine zilnică a angajaților și în construirea culturii și a brandului. B+N Integrated Facility Services înțelege nevoile clienților și își livrează serviciile în conformitate cu valorile lor. Toate proiectele încep cu o evaluare a nevoilor și așteptărilor clientului legate de serviciile de catering. B+N Integrated Facility Services a dezvoltat procese și indicatori de performanță prin intermediul cărora asigură rezultate excepționale.

Pe lângă soluțiile de catering clasice, B+N Integrated Facility Services oferă în Romania și servicii din aceeași gamă: dispensere apă potabilă, automate de cafea, automate băuturi reci și calde, automate produse alimentare reci (sandviciuri, dulciuri, aperitive) și servicii de protocol.

Puteți alege serviciile de catering separat sau alături de alte servicii oferite de B+N Integrated Facility Services, precum Property, Support, Security sau Cleaning.

CONTACT