Cleaning

PARTENERIAT BAZAT PE ÎNCREDERE

Permiteți-ne să vă degrevăm de serviciile non-core!


Uneori sarcinile indispensabile în afara domeniului de activitate, prezente în viața unei companii, pot reprezenta un consum substanțial de timp și energie. O astfel de provocare este curățenia și o serie de sarcini conexe de gestionat.

Prin serviciile noastre de înaltă calitate asigurăm curățenia în mediul clienților noștri și oferim asistență în stabilirea unui regim de curățenie eficient.


În prezent, B+N Integrated Facility Services livrează servicii de cleaning în peste 1.500 de locații, de la curățenie generală până la curățenie specializată (curățenie de profunzime pentru suprafețe speciale, curățarea ferestrelor, curățenie în zone aflate în construcție).

Proritatea numarul 1 a echipelor B+N Integrated Facility Services este livrarea, la o calitate ireproșabilă a serviciilor de cleaning, indiferent de gradul de complexitate al acestora. B+N se asigura ca menține standardele de calitate asumate prin respectarea unei politici stricte de angajare a personalului utilizat și folosirea unor metode și tehnici operaționale fără impact negativ asupra mediului înconjurător sau al persoanelor.

Datorită sistemului nostru de management corporativ, procesele noastre de lucru, controlul calității și documentația se ridică la cele mai noi cerințe și standarde de calitate.


Oferim servicii de dezinfecție pentru o gamă largă de suprafețe.


Pachetele noastre de servicii sunt flexibile și pot fi adaptate în funcție de dimensiunea companiei sau cerințelor speciale.


Cu personal propriu, cu care acoperim întreaga arie geografică a țării, suntem pregătiți să îndeplinim sarcinile alocate cu eficiență și profesionalism.

Centrul operațional asigură stabilitatea și fluiditatea fluxului nostru de lucru. Personalul nostru este instruit și educat în permanență pentru a-și menține nivelul înalt de expertiză.

Fiecare sarcină este diferită, dar abordarea noastră este întotdeauna aceeași: indiferent de mărimea sau durata acestora, toate sunt la fel de importante pentru noi, reprezintă o sursă de provocare și merită dedicarea și angajamentul nostru total.

CONTACT