Facility management

PARTENERIAT BAZAT PE ÎNCREDERE

Facility Management reprezintă integrarea proceselor din cadrul unei organizații pentru a menține și dezvoltă serviciile care îmbunătățesc eficiența activităților primare. B+N Integrated Facility Services își livrează serviciile prin modelul IFS (Integrated Facility Services).

Capacitatea noastră de a livra servicii prin intermediul propriilor echipe ne permite să împărtășim experiența și cele mai bune practici la nivel mondial, să ne integrăm serviciile și să îi ajutăm pe angajații noștri să depășească așteptările în fiecare zi. Credem că acest model operațional este esențial pentru asigurarea calității și eficienței, pentru că putem controla fiecare aspect al serviciilor oferite. B+N Integrated Facility Services are capacitatea de a livra gama de servicii oferită prin intermediul propriilor echipe.


Modul nostru de lucru oferă rezultate consistente, de cea mai înaltă calitate, permițând clienților să extindă sau să limiteze scopul serviciilor, în funcție de nevoile lor în momentul respectiv. B+N Integrated Facility Services se diferențiază prin abilitatea de a integra soluțiile oferite în procesele existente ale clienților, asigurând maximizarea productivității oricărei operațiuni.


Modelul Integrated Facility Services (IFS) oferă clienților profesionalismul și experiența necesare într-o relație de afaceri. Înțelegerea precisă a nevoilor clienților este esențială pentru crearea unei soluții profesionale și transparente. Clienții B+N pot alege o soluție integrată IFS sau o soluție adaptată nevoilor lor. Atunci când creăm un proiect de Facility Management, începem mereu cu nevoile clientului: creșterea productivității, transformarea costurilor fixe în costuri flexibile, diminuarea riscurilor.

LA CE VĂ PUTEȚI AȘTEPTA DE LA UN PARTENERIAT CU B+N INTEGRATED FACILITY SERVICES ?

Pentru a asigura o comunicare și un flux de lucru eficiente, desemnăm un manager de proiect principal pentru fiecare dintre misiunile noastre.

Activitatea operațională este susținută de serviciul nostru de asistență 24/7 și de software-ul nostru de gestionare a solicitărilor.

CONTACT