Support services

Serviciile de suport fac parte din activitatea principală a B+N Integrated Facility Services, pentru că înțelegem cât de importante sunt ele pentru o afacere. La nivel mondial, toate companiile se confruntă cu aceleași provocări, recunoscând importanța serviciilor de calitate, dar și nevoia de a transforma costurile fixe în costuri flexibile.

Întelegem cât de importante sunt aceste servicii pentru o afacere, astfel că am dezvoltat proceduri de lucru care optimizează relația dintre calitate și cost și maximizează productivitatea.

Prin procesele noastre operaționale livrăm de fiecare dată la cele mai înalte standarde, gestionând și reducând riscurile care pot aparea în cadrul unui contract. Aceste procese includ o analiză a nevoilor și riscurilor, proiectarea soluției, proceduri de tranziție și mobilizare.

Clienții B+N Integrated Facility Services pot beneficia de asistență 24h/24h din partea angajaților noștri, atent instruiți în domeniu și adaptați normelor de conduită solicitate. Fiecare angajat B+N Integrated Facility Services va fi capabil să preia activitățile altui membru al echipei, în caz de absență, oferind continuitate și stabilitate în serviciile oferite.

CONTACT