News

NOILE INOVAȚII ÎN CURĂȚENIE: ROBOTUL NOSTRU UV ȘI R3900 PREZENTATE LA INTERCLEAN AMSTERDAM 2024

LAB/DA Innovations, Departamentul de Cercetare și Dezvoltare al B+N Reference Zrt., a debutat la Interclean Amsterdam 2024 cu inovații de ultimă oră. LAB/DA Innovations a avut o prezență remarcabilă la târgul internațional Interclean Amsterdam 2024. Compania a prezentat cele mai recente inovații încă din prima zi a evenimentului. Interclean Amsterdam este recunoscută ca fiind cea mai importantă platformă profesională din lume dedicată industriei de curățenie și igienă.

Echipa Lab/Da Innovations a participat la Interclean Amsterdam 2024 alături de KlinMak, renumitul producător de roboți mecanici. La cea mai importantă expoziție comercială pentru profesioniștii din domeniul curățeniei și al igienei, Lab/Da Innovations a prezentat prototipul său de robot UV și robotul R3900. În ciuda dimensiunilor sale compacte, R3900 s-a remarcat prin timpul său de funcționare excepțional și performanțele ridicate de curățare. Robotul R3900 a luat parte la demonstrații tehnice de patru ori pe zi în arena robotică, captând atenția participanților și subliniind avansurile tehnologice ale companiei.

PREZENTARE LAB/DA INNOVATIONS LA EXPOZIȚIA DE LA AMSTERDAM: INOVAȚII ÎN MONITORIZAREA MEDIULUI ȘI DEZINFECȚIA UV

Liderul echipei de cercetare și dezvoltare și Directorul Lab/Da Innovations, Péter Zalka, a susținut o prezentare live la Expoziția de la Amsterdam. În cadrul acestei prezentări, Zalka a discutat despre monitorizarea mediului, procedura unică de secvențiere a genomului și sistemul de audit de curățare imediată (ATP). Un moment deosebit al prezentării a fost introducerea inovatorului calcul al eficienței dezinfecției UV conceput pe tehnologia 3D, bazat pe cloud dezvoltat de Lab/Da Innovations. Această tehnologie avansată subliniază angajamentul companiei față de inovație și excelență în domeniul curățeniei și igienei.