News

B+N a fost premiat de către Aeroportul din Budapesta ca fiind cel mai inovativ furnizor de servicii

Gala anuală de premiere a Aeroportului din Budapesta a reflectat importanța activității coordonate a comunității aeroportuare și a partenerilor săi. În cadrul grandiosului eveniment, operatorul aeroportuar a mulțumit partenerilor săi pentru contribuția lor la transformarea Aeroportului Internațional Ferenc Liszt într-unul dintre cele mai bune aeroporturi din Europa.

Anul 2023 a fost unul dintre cei mai de succes ani din istoria aeroportului. Cu 91% din traficul de pasageri recuperat și volume record de mărfuri aeriene manipulate, Aeroportul Budapesta a câștigat un număr fără precedent de 17 premii, inclusiv cel mai bun aeroport din Europa, acordat de ACI, și cel mai bun aeroport din Europa de Est, acordat de Skytrax, pentru al zecelea an consecutiv – informează comunicatul oficial.

În cadrul galei anuale de decernare a premiilor, care a avut loc la începutul lunii martie, Aeroportul din Budapesta a mulțumit partenerilor săi care au contribuit la succesul său și a onorat cele mai bune realizări ale anului trecut.

Eforturi comune, succes comun

Aeroportul este un loc special, un ecosistem complex în care funcționarea coordonată și armonia tuturor părților interesate este esențială pentru a asigura funcționarea care oferă o experiență sigură și de înaltă calitate pentru pasageri. În ultimul an, BUD a primit mai multe premii și recunoașteri maghiare și internaționale decât oricând înainte, iar noi le privim ca pe o realizare comună. Faptul de a fi votat cel mai bun aeroport din Europa în 2022 este un succes colectiv pentru comunitatea aeroportuară, pe care l-am putut obține doar prin contribuția fiecăreia dintre unitățile noastre organizaționale, a fiecărui coleg și partener, care își dă tot ce are mai bun în plan personal. Suntem recunoscători partenerilor noștri pentru colaborarea eficientă și ne bucurăm că putem sărbători împreună succesele din 2023 la această gală.” – Kam Jandu, CEO al Aeroportului Budapesta.

B+N se numără printre cei mai buni

Operatorul aeroportuar a acordat distincții la un total de 16 categorii. B+N Referencia Zrt. a primit cu mândrie recunoașterea pentru cel mai inovativ furnizor de servicii aeroportuare din anul 2023.

„Este o onoare să ne numărăm printre cei mai buni parteneri ai Aeroportului din Budapesta. Acest premiu este o recunoaștere a muncii devotate pe care echipele noastre o depun în fiecare zi și a dezvoltărilor inovatoare la care lucrează în mod constant departamentul intern de cercetare și dezvoltare al B+N. ROBIN, robotul de curățenie autonom creat în cadrul companiei noastre, implementat la aeroport, este un bun exemplu al modului în care lucrăm la modelarea viitorului industriei FM” – a declarat Ferenc Kis-Szölgyémi, CEO al B+N Referencia Zrt.

 

Parteneri premiați

În cadrul galei, operatorul aeroportului a acordat următoarele premii:

Partenerul media al anului 2023 – TV2 Média Factory Kft.

Retailerul anului 2023 – Leroy Bistro

Cel mai bun partener comercial de servicii pentru pasageri 2023 – Mercur Rent a Car Kft.

Cel mai inovativ furnizor de servicii aeroportuare al anului 2023 – B+N Referencia Zrt.

Furnizorul de tehnologie de securitate aeroportuară al anului 2023 – H1 Systems

Partenerul Greenairport al anului 2023 – Menzies Aviation

Cel mai bun operator debutant în domeniul transportului regulat de marfă 2023 – Sichuan Airlines

Cel mai bun operator charter cargo în curs de dezvoltare 2023 – Universal Translink Airline Wizz Air

Cel mai bun operator de transport regulat de marfă cu încărcătură completă în curs de dezvoltare 2023 – Qatar Airways Cargo

Cea mai bună companie în domeniul construcțiilor aeroportuare 2023 – ÁR-LA Magyarország Kft.

Cea mai punctuală companie aeriană 2023 – Qatar Airways

Cea mai bună companie aeriană debutantă 2023 – Air Serbia

Cea mai bună companie aeriană în materie de marketing 2023 – KLM Royal Dutch Airlines

Transportatorul european cu servicii complete cu cea mai mare creștere a capacității din anul 2023 – Iberia

Transportatorul din Orientul Îndepărtat cu cea mai cea mai mare capacitate a anului 2023 – China Eastern

Cel mai bun operator de transport aerian de mare capacitate cu factor de încărcare 2023 – Korean Air