News

B+N REFERENCIA ZRT. PARTICIPĂ LA CONFERINȚA „PROPERTY X”

Conferința „Property X” a fost organizată de Portfolio la Balatonfüred în perioada 8-9 iunie 2022. Piața imobiliară mondială trece prin schimbări istorice care necesită soluții diversificate și complexe. Conferința a abordat subiecte de actualitate precum soluțiile tradiționale și flexibile pentru spațiile de birouri, managementul facilităților, precum și impactul și opiniile industriei construcțiilor asupra pieței imobiliare naționale. 

Unul dintre participanții la discuția de grup intitulată „Cum va răspunde piața de facility management la cele mai mari provocări și la prețurile crescute ale energiei?” a fost Csaba Szij, director general adjunct al B+N Referencia Zrt.

Acesta a declarat: este de datoria companiei de facility management să opereze sistemele și echipamentele unei anumite proprietăți la cel mai eficient nivel posibil și să facă propuneri pentru a îmbunătăți eficiența energetică a clădirii. În mod firesc, activitățile B+N Referencia Zrt. oferă cele mai bune exemple în acest sens. Este foarte important ca proiectantul și investitorul să ia legătura cu societatea de administrare încă din faza inițială a proiectului de construcție, deoarece managerul este cel care poate avea cea mai bună perspectivă asupra optimizării și a diferitelor soluții de operare. Cele două tipuri de activități trebuie să fie gestionate ca un singur sistem.

CSABA SZIJ (B+N): REDUCEREA COSTURILOR POATE FI REALIZATĂ PRIN OPTIMIZAREA CONSUMULUI

„În contextul acestei creșteri galopante a prețurilor la energie, este responsabilitatea comună a proprietarului și a administratorului de imobile să le arate chiriașilor unde pot economisi bani. Acesta este un proces educațional pe care este necesar să îl demarăm. Deoarece nu avem control asupra prețurilor energiei, ne putem ocupa de reducerea costurilor prin optimizarea consumului” – a declarat Csaba Szíj.