News

„Crearea unor spații de lucru mai bune” la filiala poloneză a B+N

Una dintre cele mai importante conferințe ale sectorului FM din Polonia a avut loc recent la Varșovia. Prezentările din cadrul evenimentului organizat de Consiliul polonez de Facility Management sub titlul „Creating Better Places” (Crearea unor spații de lucru mai bune) au abordat subiecte și probleme considerate cele mai importante în prezent. La conferință au luat parte și directorii INWEMER, filiala poloneză a B+N Referencia Zrt.

Principalele subiecte: noile tendințe de pe piața imobiliară, modelele de lucru hibride, redefinirea spațiilor de birou, sustenabilitatea, protecția mediului, curățenia și întreținerea tehnică a proprietăților.

Întoarcerea angajaților la birou ne-a determinat să ne gândim la ce încăperi sunt cele mai apreciate de angajați și ce clădiri pot deveni „un loc ideal pentru comunități fericite”.

Experții prezenți la conferință au subliniat că una dintre tendințele certe ale pieței de birouri este cererea tot mai mare de spații de birouri moderne și bine întreținute.

Piața poloneză a serviciilor FM

Acesta a fost evenimentul în cadrul căruia Consiliul polonez de Facility Management a prezentat pentru prima dată rezultatele cercetării sale intitulate „Piața serviciilor FM din Polonia”. Aceasta a arătat clar că, în ciuda restricțiilor și a dificultăților cauzate de Covid, sectorul FM s-a dezvoltat, iar valoarea de piață a serviciilor FM din Polonia a crescut.

Unul dintre subiectele cheie ale conferinței a fost raportul ESG care, în conformitate cu directiva UE relevantă, va fi obligatoriu pentru sectorul financiar.