News

B+N a obtinut o distincție de prestigiu în Slovenia

Filiala slovenă a B+N a primit recent certificatul „Angajator responsabil din punct de vedere social”. Această recunoaștere este acordată companiilor care își desfășoară activitatea în Slovenia și care reprezintă gândirea și acțiunea responsabilă din punct de vedere social nu numai sub forma principiilor lor, ci și prin practica de zi cu zi. 

Certificatul acordat B+N Slovenia acoperă 4 domenii-cheie în legătură cu aspectele de natură socială, ceea ce înseamnă că societatea a demonstrat performanțe excelente în ceea ce privește managementul organizațional, echilibrul dintre viața profesională și cea privată, cooperarea între generații, precum și sănătatea și siguranța la locul de muncă.

Certificatul B+N

B+N elismerése, tanúsítvány

Petra Nikolic, CEO al B+N Slovenia, a subliniat: „Este o mare plăcere pentru noi și suntem cu adevărat onorați de faptul că membrii comisiei de evaluare ne-au transmis un feedback pozitiv din toate punctele de vedere. Sunt convinsă că principala cheie a succesului pe termen lung al unei companii în secolul XXI constă în grija față de angajați și în practicarea acestui lucru în fiecare zi. Pentru noi, acest lucru este firesc în cadrul activităților noastre.”