News

Robotul Robin în Arena din Amsterdam

Interclean Amsterdam este unul dintre cele mai mari târguri industriale de curățenie și conferințe pentru profesioniști din lume, la care iau parte cei mai prestigioși participanți din industria servciilor de curățenie și igienă. Laboratorul de inovații, Arena roboților și Domul Zero Deșeuri aduc în prim plan cele mai noi soluții inovatoare, tendințe și evoluții.

Această profesie împărtășește acum viziunea conform căreia revoluția digitalizării capătă amploare în industria de facility management, iar roboții de curățenie joacă un rol esențial în acest sens.

Nu este întâmplător faptul că profesioniștii prezenți la acest târg au fost atât de entuziasmați de Robin, robotul de curățenie autonom dezvoltat de echipa de cercetare și dezvoltare a B+N Referencia Zrt. Acest echipament popular și atrăgător a efectuat câte un circuit la fiecare o oră și jumătate în Robot Arena creată în acest scop, sub privirile unui număr mare de vizitatori.

Robotul de curățenie unguresc este de neegalat

Péter Zalka, șeful departamentului de cercetare și dezvoltare al companiei, spune că Robin este considerat unic chiar și printre roboții de clasă superioară de la acest târg, deoarece, spre deosebire de celelalte echipamente, își stabilește propriul traseu de curățare, ceea ce înseamnă că oferă o soluție complet universală.

Pentru B+N, crearea unei rețele de afaceri este un beneficiu cheie al participării la acest târg, pe lângă prezentarea lui Robin publicului. După cum spune Péter Zalka: producătorii de piese și accesorii pentru echipamente sunt cei care sunt importanți pentru ei în primul rând și, ca urmare, pot deveni parteneri importanți în viitor. La târg au fost prezente mai multe companii care s-au arătat interesate de cooperarea în domeniul curățeniei robotizate.