News

O inovație realizată de B+N Referencia Zrt. Fără precedent în Ungaria: Cabinetul inteligent

Portofoliul B+N Referencia Zrt. s-a extins cu un nou serviciu: compania a introdus o inovație unică în spitalul din Hatvan. Prin utilizarea așa-numitelor „dulapuri inteligente”, angajații instituției pot avea acces „automat” la îmbrăcămintea lor de lucru.

Compania a introdus recent noul său sistem de gestionare a produselor textile, așa-numitul proiect „cabinet inteligent”, în Spitalul și Policlinica Albert Schweitzer. B+N este responsabilă pentru instalarea, implementarea și operarea sistemului.

„Dulapul inteligent” al B+N face ca circuitul textilelor între instituție și spălătorie să fie ușor de gestionat

Acest proiect oferă o soluție eficientă și precisă pentru buna administrare a hainelor de lucru. Distribuirea hainelor curate și colectarea hainelor murdare sunt gestionate prin intermediul unor sisteme de dulapuri inteligente instalate în cadrul instituției. Sistemul este foarte ușor de utilizat: Etichetele RFID sunt atașate pe hainele gestionate, iar cititoarele RFID sunt instalate pe rafturi. Profilul fiecărui angajat include date despre tipul și mărimea hainelor care trebuie furnizate. Dulapul dispune de informații exacte despre stocurile disponibile și înregistrează în permanență colectarea și distribuirea articolelor de îmbrăcăminte. Administrarea sistemului este, de asemenea, automată.

Odată plin, containerul de îmbrăcăminte folosită trimite automat un mesaj către furnizorul de servicii, care ia măsurile necesare pentru schimbarea acesteia. „Dulapul inteligent” face ca fluxul articolelor textile între instituție și spălătorie să fie transparent și ușor de planificat pe toată durata de viață a acestora.

"Dulapul inteligent" al B+N face ca circuitul textilelor între instituție și spălătorie să fie ușor de gestionat

Caracterul inovator al proiectului B+N Referencia Zrt, fără egal în Ungaria, este de un real folos în domeniul spitalicesc

Acest sistem aduce beneficii pentru toată lumea: angajații își pot lua îmbrăcămintea de lucru într-un mod rapid și convenabil și își pot lăsa hainele utilizate în dulap. Spitalul nu are nevoie de personal și de o cameră dedicată în acest scop și poate urmări cu ușurință gestionarea precisă a articolelor vestimentare.

Se dorește ca acest proiect unic al B+N Referencia Zrt. să fie implementat în cât mai multe spitale în cel mai apropiat viitor pentru gestionarea continuă, rapidă și precisă a echipamentului de lucru al angajaților.