News

O altă distincție prestigioasă pentru Airport Service Budapest Zrt.

Ceremonia de decernare a premiilor și gala „Shape of Success” a Aeroportului din Budapesta au avut loc în ultimele zile ale lunii aprilie. În cadrul acestui eveniment, companiile care au avut un rol în gestionarea cu succes a operațiunilor aeroportului au fost premiate la mai multe categorii.

Airport Service Zrt. a câștigat categoria „Cel mai bun furnizor de servicii aeroportuare”. Activitatea principală a întreprinderii este curățenia aeroportului, care este realizată de B+N Referencia Zrt. Anul trecut, ASQ, un institut internațional independent de management al calității, a realizat un sondaj privind curățenia aeroporturilor, pe baza opiniei pasagerilor. Rezultatele arată că aeroportul din Budapesta excelează în acest domeniu, depășind aeroporturile din Praga, Viena sau Geneva. 

A „legjobb földi kiszolgálás” kategória nyertese az Airport Service Zrt. lett. A társaság kiemelt tevékenysége a repülőtér-takarítás, amely tevékenységet a B+N Referencia Zrt végez

Airport Service Zrt. a fost câștigătorul categoriei „Cel mai bun furnizor de servicii aeroportuare”

Ferenc Kis-Szölgyémi: acest premiu este o recunoaștere valoroasă a activității excelente a colegilor noștri

„Suntem foarte mândri de acest premiu. Este o recunoaștere meritată a rezultatelor excepționale ale muncii excelente a colegilor noștri. Compania noastră este specializată în serviciile de curățenie în aeroporturi în regiunea Europei Centrale și de Est. Pe lângă aeroportul din Budapesta, oferim servicii de curățenie și în aeroportul Václav Havel din Praga – a declarat Ferenc Kis-Szölgyémi, CEO al B+N.

Kis-Szölgyémi Ferenc (B+N Referencia Zrt.): ez a díj munkatársaink kiemelkedő minőségű munkájának méltó elismerése

Ferenc Kis-Szölgyémi (B+N Referencia Zrt.): acest premiu este o recunoaștere valoroasă a activității excelente a colegilor noștri

Curățenia în aeroporturi este „bijuteria” companiei și o referință permanentă. Firma menține curați 80.000 de metri pătrați compuși din diverse suprafețe în Aeroportul Ferenc Liszt.

Preferații pasagerilor: roboții ROBIN

Pentru B+N Referencia Zrt. serviciile aeroportuare reprezintă și o bază pentru inovație. Pe suprafața Aeroportului din Budapesta lucrează 8 roboți autonomi de curățenie industrială, care stabilesc noi tendințe pentru această industrie. Echipamentul denumit ROBIN R3000 a fost proiectat de departamentul de cercetare și dezvoltare al B+N. Acest echipament face posibilă curățarea eficientă a unei suprafețe mari și continue. Roboții ROBIN foarte populari în rândul pasagerilor își vor face în curând debutul și pe aeroportul din Praga.

Foto: bud.hu