News

„Considerăm că toată lumea are nevoie de un mediu sănătos și confortabil”

B+N Referencia Zrt. are o istorie de aproape trei decenii și a devenit cea mai importantă companie de management al clădirilor din Ungaria. Valorile fundamentale pe care se bazează succesul companiei sunt transparența, excelența în muncă și orientarea către client.

„Serviciile noastre sunt adaptate și flexibile, iar procesele noastre de lucru sunt transparente”

De la un simplu furnizor de servicii de curățenie, B+N Zrt. a devenit în ultimii 30 de ani lider de piață în industria FM internă, cu 8.500 de angajați în Ungaria. Transparența și operațiunile realizate în mod eficient sunt valori de bază pentru compania noastră – subliniază fmnewsroom cu referire la Diplomacy&Trade.

„Întreg personalul nostru este încadrat în muncă în conformitate cu legislația în vigoare aplicabilă. Fundamentul companiei noastre este reprezentat de colegii noștri din sectorul operațional. Am lansat campania „Privește în jur și vezi” în urmă cu câțiva ani, ca o recunoaștere a eforturilor lor. Credem că este important să admitem că, fără ei, nu am avea un mediu curat, sigur și plăcut din punct de vedere estetic în birourile, fabricile și vehiculele noastre. Credem că toată lumea are nevoie de un mediu sănătos și confortabil și facem tot ce ne stă în putință pentru a promova sustenabilitatea. În acest scop, ne îmbunătățim constant procesele și metodele de lucru pentru a minimiza impactul nostru asupra mediului. Credem că tehnologia pe care o folosim trebuie să fie pusă în slujba dezvoltării durabile. Ne îndeplinim sarcinile pe care ni le asumăm la timp, în limitele bugetului și la cel mai bun nivel de competență. Pentru noi, orientarea către client înseamnă că serviciile noastre sunt adaptate și flexibile, iar procesele noastre de lucru sunt transparente” – rezumă Ferenc Kis-Szölgyémi, CEO al B+N Referencia Zrt.

B+N Referencia Zrt. oferă clienților săi o gamă completă de servicii de facility management – de la curățenie la operațiuni tehnice și întreținere, de la servicii de amenajare la servicii de peisagistică și de gestionare a materialelor textile și a uniformelor.

Statutul de companie de încredere și în continuă creștere oferă un avantaj competitiv

Pe lângă provocările rezultate în urma pandemiei și a agresiunii rusești din Ucraina, companiile de facility management s-au confruntat cu o altă problemă: asigurarea unei forțe de muncă instruite în mod adecvat. Asigurarea de personal calificat reprezintă o provocare majoră și pentru B+N Reference Zrt. „În același timp, faptul de a fi lider de piață și o companie stabilă, fiabilă și în continuă creștere ne oferă un avantaj competitiv semnificativ”- subliniază Kis-Szölgyémi, adăugând: „Oferim angajaților noștri o gamă largă de facilități, de la formare continuă până la diverse beneficii sociale și financiare. Pentru a oferi un exemplu, în iulie 2022, am devenit primii din sectorul FM care au introdus soluția „Salarify Pay”, dezvoltată la nivel național, care le permite angajaților noștri să acceseze o parte din salariile lor pe parcursul lunii. Acest lucru înseamnă că își pot adapta zilele de plată la propriul portofel. Toate acestea se fac rapid și ușor, prin intermediul unei aplicații.”

B+N excelează în domeniul său

Portofoliul de clienți al B+N Zrt. este extrem de diversificat, compania oferind servicii pentru instituții de stat și municipale, pe lângă numeroase companii internaționale și naționale. Calitatea muncii este adesea verificată prin feedback-ul pozitiv al clienților, dar Ferenc Kis-Szölgyémi subliniază în interviu: „Bineînțeles, avem mecanisme detaliate și cuprinzătoare de asigurare și control al calității și de control zilnic. Permiteți-mi să vă dau un exemplu de la cel mai important „client” al nostru, publicul călător: conform unui sondaj realizat de institutul internațional independent de control al calității ASQ, Airport Service Zrt. – a cărui activitate principală este reprezentată de serviciile de curățenie furnizate de B+N Referencia Zrt. la Aeroportul Internațional Ferenc Liszt din Budapesta – a obținut un rezultat excelent în acest domeniu. Compania noastră este un specialist în curățenia în aeroporturi în regiunea Europei Centrale și de Est. Pe lângă Aeroportul Internațional Ferenc Liszt, suntem, de asemenea, responsabili de curățenia Aeroportului Vaclav Havel din capitala cehă, Praga.”