News

Compania maghiară a preluat firma bulgară de facility management i-Facility EOOD

B+N Referencia Zrt. a preluat compania bulgară de facility management i-Facility EOOD. Prin acest pas, firma și-a consolidat poziția deja existentă de lider de piață în regiunea Europei Centrale.

 Această preluare este o evoluție logică a expansiunii regionale pe care compania a realizat-o până în prezent. B+N Referencia Zrt. a preluat interesele de afaceri ale ISS Group în Republica Cehă, Slovacia, România, Slovenia și Ungaria în 2021 și ale Inwemer System Group, un jucător dominant al sectorului FM din Polonia, în ianuarie 2022. B+N deține 100% din acțiunile companiilor preluate, la fel ca și în cazul firmei bulgare care face obiectul acestei achiziții.

B+N a devenit un actor indispensabil în regiune

De ani de zile, compania ocupă o poziție stabilă în lista TOP 500 companii maghiare.

Printre clienții săi se numără companii mari și participanți proeminenți din sectorul de afaceri, precum și organizații guvernamentale. Are un portofoliu de servicii extrem de extins: oferă clienților săi activități de exploatare tehnică și amenajare, servicii de curățenie și igienă, landscaping, management de documente și servicii de management textil.

Prin această achiziție, compania care își oferă serviciile în șapte țări cheie din regiune acoperă acum o suprafață de 15 milioane de metri pătrați și are 20.000 de angajați.

HP, Heineken, SAP, BASF, Financial Times, Merck printre clienții B+N

Portofoliul i-Facility EOOD care livrează piața bulgară include operațiuni tehnice, servicii de curățenie și activități de landscaping. Printre clienții săi, pe lângă companiile naționale, se numără mari corporații precum și HP, Heineken, SAP, BASF, Financial Times, Merck. În afară de sediul central din Sofia compania mai are un birou regional în țară.

„Odată cu achizițiile din 2021 și 2022, compania noastră a trecut în mod clar la un alt nivel. Există un proces continuu de integrare a experienței, expertizei și angajaților companiilor preluate în firma noastră. Prin acest pas, vom deveni un partener redutabil și pe piața bulgară. Avantajele oferite de dimensiunea firmei noastre și de portofoliul nostru extins de servicii sunt recunoscute și de clienții noștri. Beneficiile sinergiilor noastre și măsurile de eficiență a costurilor care rezultă sunt prezente pe fiecare piață. Planificăm o nouă extindere.” – a declarat Ferenc Kis-Szölgyémi, directorul general al companiei.