News

B+N Referencia Zrt. a renovat 17 spitale din Budapesta într-un timp record

Într-unul dintre decretele sale din 2020, guvernul Ungariei a luat o decizie cu privire la renovarea spitalelor publice finanțate de stat incluse în programul „Budapesta, un oraș sănătos”. Rezoluția cabinetului este demonstrată de faptul că pentru acest proiect a fost alocată o sumă de 60 de miliarde HUF, sumă care a fost ulterior majorată cu 14,8 miliarde HUF. Suntem mândri că B+N realizează lucrările complexe de renovare.   

Fazele de planificare și implementare au fost coordonate de Direcția pentru achiziții publice și aprovizionare. Scopul renovării a fost acela de a se asigura că spitalele vor îndeplini chiar și cele mai exigente cerințe profesionale și provocările secolului XXI. Angajații B+N, abordând provocările profesionale și logistice, au realizat îmbunătățiri de eficiență energetică și estetice pe o suprafață totală de 300.000 mp în 200 de clădiri din 17 spitale din Budapesta, timp de 2 milioane de ore lucrate, în cadrul unui număr record de 546 de zile, între septembrie 2020 și martie 2022.

A B+N Referencia Zrt. rekordidő alatt újított meg 17 budapesti kórházat

B+N Referencia Zrt. – lucrări complexe de renovare

Lucrările de renovare au inclus o serie de procese: zugrăvire, schimbarea pardoselilor, refacerea instalațiilor sanitare, a sistemelor de încălzire și a rețelelor electrice, înlocuirea ușilor și ferestrelor și instalarea rețelelor cu fibră optică. Gurile de aer din toate sălile de operație incluse în proiect au fost complet curățate, iar echipamentele de tehnologie a aerului din mai multe săli de operație au fost revizuite. În cazul unor institute, pe lângă îmbunătățirile interne, a fost necesară și o renovare externă.

A B+N Referencia Zrt. kórházfelújítás

Am reușit să recuperăm câteva decenii de întârziere într-un timp record în cazul instituțiilor incluse în proiect. Ca urmare, am pus din nou în valoare expertiza, cunoștințele și experiența B+N Referencia Zrt. în domeniul lucrărilor complexe de renovare.

Renovarea spitalului – îmbunătățiri ale eficienței energetice, reduceri semnificative

Doar cu îmbunătățiri ale eficienței energetice, spitalele pot realiza reduceri semnificative anuale.

Este important de subliniat faptul că perioada de desfășurare a proiectului s-a încadrat în întregime în pandemia Covid și că lucrările au fost coordonate în așa fel încât spitalele să fie pe deplin funcționale, iar îngrijirea pacienților să nu fie întreruptă între timp.

A B+N Referencia Zrt. kórházfelújítás

Rezultatul vorbește de la sine. Suntem mândri că facilitățile modernizate servesc acum confortul și siguranța personalului spitalului la un standard și un nivel estetic mult mai ridicat.

A B+N Referencia Zrt. kórházfelújítás

Mulțumită B+N Referencia Zrt. locuitorii capitalei și ai zonei de influență a acesteia au acces la servicii medicale la standarde europene în toate cele 17 spitale.